ZAŽELI 2 – Žene zajedno – Za bolju budućnost naše zajednice

Kodni broj: UP.02.1.1.13.0347

Podaci o projektu

0 mjeseci
trajanje projekta
0 žena
zaposleno
0
korisnika
0 kn
vrijednost projekta

Općenito o projektu

Ovaj projekt potiče zapošljavanje žena pripadnica ranjivih skupina na području grada Donjeg Miholjca i susjednih općina Marijanci, Magadenovac te ukaže li se potreba i ostalih susjednih općina. Ovim projektom želimo potaknuti zapošljavanje žena, pružiti potporu i podršku starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju. Smatramo da će ovaj projekt pokrenuti cjelokupnu zajednicu, smanjiti nezaposlenost te poboljšati kvalitetu života krajnjih korisnika. Transparentnost projekta biti će osigurana kroz aktivnost promidžbe i vidljivosti, a nakon završetka projekta redovitim informiranjem javnosti.

Ciljevi

1. Zapošljavanjem žena iz ranjivih skupina smanjiti će se nezaposlenost na području Grada Donjeg Miholjca i susjednih općina.
2. Žene, sudionice projekta, dodatno će se educirati te tako postati konkurentnije na tržištu rada te ujedno potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života krajnjih korisnika.

Održivost

Održivost rezultata projekta biti će vidljiva kroz smanjenje nezaposlenosti. Suradnjom partnera na ovom projektu na lokalnoj razini povećati će se svijest lokalnog stanovništva o uključivanju žena u nepovoljnom položaju na tržište rada. Ovim projektom također želimo ženama dati radno iskustvo i osjećaj korisnosti te spriječiti preranu institucionalizaciju starijih i nemoćnih osoba. Nakon završetka ovog projekta rezultati će se moći primijeniti i u drugim jedinicama lokalne samouprave.

Projekt provode

Ucinkoviti ljudski potencijali_boja_veci

Ova web stranica izrađena je uz sufinaciranje EU iz Europskog socijalnog fonda.